Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Udílení evropských cen v oblasti udržitelné energie

Ing. Branda Pavel Ph.D.

  • 16. 01. 2014 16:00

Sdílet článek

V rámci týdne udržitelné energie bude v Bruselu probíhat udělování cen "Sustainable Energy Europe" a "ManagEnergy Awards 2014". Cílem těchto nejprestižnějších cen v oblasti udržitelné energie na úrovni EU je ocenit jak veřejné, tak i soukromé iniciativy, které aktivně přispívají k cílům energetické strategie programu Evropa 2020.

Obě soutěže vyhlašuje Generální ředitelství Evropské komise pro energetiku a budou probíhat do 28. března 2014. Máte-li zájem prezentovat své úsilí a úspěchy v oblasti energetické účinnosti, obnovitelných zdrojů energie nebo čisté dopravy, nebo si myslíte, že si Váš projekt a organizace zaslouží uznání a zviditelnění za úspěchy, které přispívají k budování udržitelné Evropy, můžete se do soutěže přihlásit do 31. ledna 2014.

Více informací (v angličtině): www.eusew.eu/awards-competition

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky