Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Programové období 2014 - 2020 - harmonogram

Ing. Branda Pavel, Ph.D.

  • 28. 01. 2014 14:30

Sdílet článek

Dohoda o partnerství

Nařízení stanoví, aby dohoda byla předložena ke schválení do 4 měsíců ode dne vstupu v platnost relevantní evropské legislativy. Komise má následně 3 měsíce k připomínkování a přijme Dohodu nejpozději do 4 měsíců ode dne předložení, za předpokladu, že členský stát vzal odpovídajícím způsobem na vědomí připomínky Komise. Jako obecné pravidlo tak platí, že Dohoda o partnerství bude přijata nejpozději do konce srpna 2014. Dohoda o partnerství je klíčovým dokumentem, který slouží k využití prostředků v rámci kohezní politiky pro programové období 2014 - 2020.

Operační programy

Podle nařízení předloží členské státy Operační programy nejpozději do 3 měsíců po předložení Dohody o partnerství. Komise vznese připomínky do 3 měsíců ode dne předložení, a přijme Operační programy nejpozději do 6 měsíců ode dne jejich předložení, za předpokladu, že členský stát vzal odpovídajícím způsobem na vědomí připomínky Komise. Jako obecné pravidlo tak platí, že Operační programy budou přijaty nejpozději do konce ledna 2015. 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky