Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na kafe s Erasmem+ (konzultační den v Libereckém kraji)

Ing. Branda Pavel Ph.D.

  • 09. 09. 2014 13:50

Sdílet článek

Konzultační a informační den pro zájemce o program Erasmus+: Mládež v akci a jeho grantové možnosti.

Pracujete s mládeží? Zabýváte se neformálním vzděláváním? Jste nezisková organizace, veřejná instituce, škola nebo aktivní skupina mladých lidí se zájmem o mezinárodní spolupráci? Zvažujete podporu mladých lidí při získání důležitých dovedností v rámci Evropské dobrovolné služby nebo mezinárodních výměn mládeže? Chtěli byste podpořit iniciativy a participaci mladých lidí? Chcete se jako pracovníci s mládeží rozvíjet formou zahraničních stáží a školení, iniciovat partnerství se zahraničními organizacemi?

Získejte na svůj projekt finanční podporu v rámci programu Erasmus+: Mládež v akci. Využijte aktuální termín pro podání žádostí o grant - 1. října 2014.

Nejste si něčím jisti? Přijďte „Na kafe s Erasmem+“, na regionální konzultaci, která proběhne v každém kraji České republiky.  Bezplatně Vám poradíme, jak se do programu Erasmus+ v oblasti práce s mládeží zapojit. Účast na akci můžete využít ke konzultaci připravované žádosti o grant před jejím podáním. Konzultace může být přínosem i pro dosud nezapojené organizace, které své místo v Erasmu+ teprve hledají.

Akce se uskuteční pátek 12. září v sídle Libereckého kraje v Liberci od 10:00 do 12:00 hodin.

Přihlašovat se můžete prostřednictvím přihlašovacího formuláře níže:

Začátek akce: 12. 9. 2014 10:00

Konec akce: 12. 9. 2014 12:00

Kapacita: 30

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky