Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Komisař Hahn ustanovil nový časový rozvrh pro novou strategii EU pro alpské oblasti

Ing. Branda Pavel Ph.D.

  • 10. 02. 2014 15:30

Sdílet článek

Během setkání se zahraničními ministry a ministry pro evropské záležitosti v Bruselu ze dne 10. února oznámil Komisař pro regionální politiku, Johannes Hahn, veřejnou konzultaci k červenci 2014 o nové strategii pro alpské oblasti. Po návrhu Komise by k přijetí mělo dojít během léta 2015. Komisař nastínil ministrům Itálie, Slovinska, Rakouska, Německa a Francie a velvyslancům Švýcarska a Lichtenštejnska klíčové faktory k úspěchu, a uvedl, že jednou z hlavních charakteristik této nově připravované strategie je skutečnost, že je výsledkem iniciativy samotných regionů, a nyní je důležitý silný politický závazek na národní úrovni. Více informací (v anglickém jazyce) na ec.europa.eu/regional_policy/cooperate/alpine/index_en.cfm

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky