Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman Půta zahájil společně s kolegy ze Saska a Dolního Slezska v Bruselu Saské vánoční trhy

Ing. Branda Pavel, Ph.D.

  • 24. 11. 2014 11:50

Sdílet článek

Liberecký kraj navázal na tradici a zúčastnil se vánočních trhů organizovaných saským zastoupením v Bruselu. Přes 5.000 návštěvníků si mohlo vybrat z velkého množství tradičních vánočních ozdob ale také se občerstvit. Jedním ze stánků byl vedle saského řeznictví či pekařství také stánek Libereckého kraje, kde se nabízelo liberecké pivo Konrad.

Trhy se uskutečnily v termínu od 20. do 24. listopadu 2015. V předvečer trhů se konala slavnostní recepce pro bruselské politiky a další důležité kontakty. Zahájení se zúčastnil i hejtman Libereckého kraje p. Martin Půta. „Přeshraniční spolupráce, která probíhá mezi našimi regiony, tak symbolicky pokračuje i v Bruselu“, dodal hejtman.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky